Om mig


Jeg er født i 1980 og uddannet psykoterapeut (MPF), ved EFT-Instituttet i København

Oprindeligt er jeg kandidatuddannet fra RUC, med speciale i psykologi, organisationsudvikling og medarbejderudvikling. I forbindelse med begge uddannelser har jeg fordybet mig både teoretisk og praktisk i mange forskellige psykologiske problematikker og retninger, herunder stress, angst, depression, tilkytningsproblematikker, traumer, selvværdsproblematikker, mm.

I efteråret 2019 afsluttede jeg en Shakti Yogauddannelse, der gennem yoga, bevægelse og meditation har fokus på at arbejde med kvindens krop, energi og hormonsystem. Det er et område der optager mig meget, og som er en vigtig del af min terapeutiske tilgang.

Arbejdsmæssigt har livet ført mig i mange retninger. Jeg har blandt andet arbejdet med HR, medarbejderudvikling, projektledelse, rådgivning/støtte til seniorer og individuel terapi. Fælles for alt hvad jeg har lavet, er min interesse for menneskelig udvikling og min nysgerrighed på, hvordan mennesker kan være i livet og i relationer på en god og meningsfuld måde.

Privat er jeg gift og har 2 piger.

Jeg går løbende i supervision og har tavshedspligt. Jeg er medlem af Dansk Psykoterapeutforening og følger foreningens etiske retningslinjer, som du kan læse mere om på deres hjemmeside: psykoterapeutforeningen.dk.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial